Top

Veelgestelde vragen over de Gogogate 2

Wat is de GoGoGate2 ?

De Gogogate 2 is een wifi ontvanger die via een bestaand wifi-netwerk tot drie objecten, zoals poorten, garagedeuren, automatische deuren, kan aansturen en een signaal terug kan ontvangen. Hiermee kunt u overal ter wereld uw garagedeur of poort bedienen en in de gaten houden met uw eigen smartphone.

Kosten

Hoeveel kost de GoGogate ?

 

De prijs voor een Gogogate 2 is € 137,00 Dit is exclusief sensor of videoplugin of plugins voor meer dan 10 gebruikers.
Deze sensoren kunt u los bijbestellen op deze website. De plugins kunt u hier bestellen. 
 

Hoeveel kost de GoGogate APP ?

 

De GoGogate app is gratis. U kunt deze downloaden in de iTunes store of Google Play. Voor meer dan 10 gebruikers heeft u een plugin nodig, Deze is niet gratis.

 

Moet ik een maandelijkse of jaarlijkse vergoeding betalen om de Gogogate te kunnen
gebruiken ?

 

Er geen bedrag verschuldigd om de GoGogate of bediening op afstand te kunnen gebruiken. Voor meer dan 10 gebruikers heeft u een plugin nodig. Deze is niet gratis, daar betaalt u een vergoeding voor per jaar.

 

Wat gaat mij een installatie door uw bedrijf kosten?

 

Dit varieert in verband met de locatie van de installatie en het type van installatie. Neemt u hiervoor contact met ons op, bijvoorbeeld via het contactformulier.

 

Wat kan ik met de GoGoGate2


Toegang op afstand
 

Een van de belangrijkste mogelijkheden van de Gogogate2 is de toegang op afstand. Hiermee kunt u via 1 app op uw smartphone overal ter wereld 3 deuren of poorten openen en sluiten.

 

Deurstatus

De Gogogate2 zendt u berichten over de status van uw deur of poort. Er zijn 3 verschillende typen berichten:
1. de deur of poort is open
2. de deur of poort is dicht
3. de deur of poort is open gelaten. Wanneer u de deur op poort verlaat en u laat deze openstaan dan zal de Gogogate2 u na 10 minuten berichten dat deze nog open staat. Wanneer u vervolgens binnen 10 minuten na dit bericht de deur of poort niet gesloten heeft zult u nogmaals een bericht ontvangen.

 

Video-monitoring

Met de optionele video-plugin kunt u zien wat er gebeurt in uw garage. Hiervoor dient u een IPcamera in uw garage aan te brengen (niet door ons geleverd). Op uw smartphone, tablet, PC of smarthorloge kunt u vervolgens zien wat er in uw garage gebeurt.

Multiplatform

U kunt de Gogogate2 gebruiken met uw smartphone, uw tablet, uw PC of smarthorloge.


Veiligheid


Is de verbinding tussen de GoGogate en mijn Smartphone veilig?

 

Binnen het lokale netwerk maakt de GoGogate gebruik van het eigen WiFi netwerk. Hier buiten maakt de GoGogate gebruik van een eigen 128-bit-codering die elke halve seconde wijzigt.

 

Hoe kan ik weten of mijn garagedeur open of gesloten is ?

 

Hiervoor maakt de GoGogate gebruik van de optionele draadloze of bedraadde sensor. Wanneer de sensor op de juiste wijze is gesynchroniseerd met de GoGogate kunt u via de GoGogate-App op uw smartphone zien op de deur open of gesloten is (groene kleur voor open, rood voor gesloten).

 

De GoGogate 2 werkt ook zonder sensor. Zonder sensor kunt u niet op de smartphone zien of deze deuren open of gesloten zijn.
 

 

Installatie/Problemen oplossen

 

 

Hoe maak ik contact met mijn smartphone tot de GoGogate2?

 

Bekijk hiervoor de installatievideo's op deze pagina
 

Download hier de handleiding

Tips en trucks voor de Gogogate2