Top

I-smartgate

I-smartgate is de nieuwe naam voor de 3e generatie van de GogoGate. De I-smartgate is vanaf nu beschikbaar en komt van de makers van de GogoGate. 
De GogoGate is te combineren met IFTTT, Google Assisten en Amazon Alexa, voor allerlei soorten van automatisering van uw poort. Met IFTTT kunt u bijvoorbeeld de GogoGate op vaste tijden de poort laten openen en sluiten, maar ook wanneer u binnen een bepaalde afstand va de GogoGate komt de poort automatisch laten openen.


De Ismartgate is op dezelfde manier naast IFTTT, Google Assistent en Amazon Alexa ook te combineren met Homekit van Apple. Dankzij de koppeling met HomeKit bedien je je garage of hek met Siri, de Woning-app op je iPhone of Apple Watch en kun je automatiseringen instellen. Ook kun je deze daardoor koppelen met andere HomeKit-accessoires, zoals slimme verlichting.
Heeft u een geautomatiseerde poort of garagedeur en wilt u die kunnen bedienen met Homekit. Dan is de Ismartgate hiervoor de juiste koppeling. De Gogogate werd al ondersteund door verschillende slimme platforms waardoor u via die platformen uw poort of garagedeur kon bedienen. Nu is dit ook mogelijk met Apple Homekit via de verbinding van i-Smartgate en dus kunt uw hek of deur openen via Siri en 
de Woning-app op je iPhone of Apple Watch en ook kun je automatische bediening instellen. Ook kun je deze daardoor koppelen met andere HomeKit-accessoires, zoals slimme verlichting
. 


Maak uw poort of garagedeur slimmer met de i-Smartgate

Beheer uw slimme deur of poort met uw stem met een iPhone, Apple Watch, Apple TV, HomePod, iPad of elk ander Apple apparaat.

Ismartgate, de nieuwste gogogate om via homekit uw poort te bedienenOpenen:  Open uw garagedeur of poort         door simpel te zeggen “Hey Siri, open garagedeurr” via uw iPhone of ander Apple apparaat


I-smartgate, de nieuwste gogogate om via homekit uw poort te bedienenSluiten: Vraag elk van uw Apple apparaten om de garagedeur te sluiten door simpel te zeggen “Hey Siri, sluit garagedeur”.Smartgate, de nieuwste gogogate om via homekit uw poort te bedienenCheck Status: Door de ismartgate sensoren kun je op elk moment Siri vragen naar de status van de deur of poort.


Welke Smartgate of Gogogate heb ik nodig voor mijn deur of poort?

I-Smartgate Pro I-Smartgate Lite Gogogate
Aantal deuren Max. 3 1 Max. 3
Sensor Draadloos en bedraad

Alleen draadloos

(Voor zowel deuren als

hekken)

Draadloos voor kanteldeuren Bedraad voor deuren en
poorten
Eigen muziek mogelijk Ja Nee Nee
Led verlichting Ja Nee Ja
Apple homekit Ja Ja Nee
Google Assistant Ja Ja Ja
IFTTT Ja Ja Ja
Waterproof draadloze sensor Ja (ook voor hekken) Ja (ook voor hekken) Nee
Gebruikersmanagement Ja Ja Ja