Home

      Gogogate 2   voor gemak, comfort en veiligheid !

Nu zonder verzendkosten wanneer je een bericht deelt via de knoppen van sociale media hiernaast.

STORING: helaas hebben we in de eerste week van juni te maken gehad met een algehele serverstoring waardoor "remote access" niet werkt. Ondertussen is het gelukkig opgelost. Wanneer u getroffen bent door deze storing dient u nog wel een update te verrichten van de app voordat het weer werkt. Hier kunt u lezen hoe op te lossen. Met excuses voor het ongemak.

Bedien uw garagedeur via een app op uw smartphone met de Gogogate 2
Met de wifi poortopener Gogogate 2 kunt u overal ter wereld uw garagedeur of poort bedienen en in de gaten houden met uw eigen smartphone.

De Gogogate 2 is een wifi ontvanger die via een bestaand wifi-netwerk tot drie objecten, zoals poorten, garagedeuren, automatische deuren, kan aansturen en een signaal terug kan ontvangen. 

Dit kan nu met smartphone, tablet of PC en smartwatch. De Gogogate 2 is de vernieuwde en verbeterde uitgave van het eerste model Gogogate.

U kunt berichten ontvangen over de status van de deur: geopend, gesloten en open gelaten.

Verbinding via wifinetwerk of vaste netwerk via USB aansluiting.

Installatie is zeer eenvoudig, nl. door de app op een smartphone te downloaden, deze app aan te zetten en vervolgens de Gogogate instellen met uw smartphone of PC en de bijgeleverde SDcard. De smartphone zal de instellingen communiceren met de Gogogate en deze zal opgenomen worden in het wifi-netwerk en zo bereikbaar zijn van binnenuit het wifi-netwerk.
 
Als het wifi-netwerk contact heeft met het internet zal de Gogogate ook van buiten het wifi-netwerk bereikbaar zijn via de dataverbinding van de smartphone. De beveiliging wordt verzorgd door een goede encryptie en een door u gekozen wachtwoord.

Vervolgens de Gogogate aansluiten op de aandrijving van de garagedeur of poort. Dit kan op de aansluitpunten voor een wanddrukknop.

Om de deur te kunnen controleren sluit u nu de draadloze of bedraadde sensoren aan. Sensorcontacten, zowel draadloos als bedraad verkrijgbaar.


Controle over de deurstatus

Uw Gogogate zal u waarschuwen wanneer de garage is geopend of gesloten. Het zal u ook waarschuwen als het open is gelaten. Met behulp van de Gogogate en de aangesloten sensor weet u dus altijd of de deur open of gesloten is, overal ter  wereld waar u verbinding heeft met internet.

Met de Gogogate 2 heeft u controle over uw garagedeur of poort met uw smartphone

Met de Gogogate kunt u uw garagedeur of toegangspoort openen, sluiten en in de gaten houden met een smartphone, tablet of PC. U kunt op afstand toegang krijgen tot het Gogogatesysteem met behulp van uw app of een van de compatibele webbrowsers.

Compatibel met:

Met IFTTT heeft u nog veel meer mogelijkheden om met de Gogogate uw deur of poort te bedienen                 gogogate met google assistent

De Gogogate kan ook worden gebruikt met automatisering via IFTTT en koppeling met google assistent en amazon Alexa.
Met IFTTT kunt u bijvoorbeeld de Gogogate op vaste tijden de poort laten openen en sluiten, maar ook wanneer u binnen een bepaalde afstand van de Gogogate komt de poort automatisch laten openen.

Voor uitleg en de mogelijkheden van IFTTT automatiseringsplatform lees de informatie op deze website.


Toezicht via optionele camera en videoplugin

Met de speciale videoplugin (optie) en een compatibel camera kunt u uw garagedeur of toegangspoort  in de gaten houden op uw smartphone, tablet of PC. In dezelfde GogoGate-app kunt u de poort bedienen en in de gaten houden.

De pluspunten van de Gogogate:
 

1. De GogoGate is Veilig door
a. Uw bestaande WiFi gebruikersnaam en wachtwoord.

b. Uw eigen GoGogate login ID en wachtwoord.

2. Alleen gebruikers m
et toegang tot deze informatie kunnen de GoGogate gebruiken.

3. U kunt het wachtwoord van uw GoGogate ten alle tijden wijzigen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken dat men toegang heeft als u uw smartphone verliest.
 
4. Altijd controle over uw garagedeur of poort. Waar ook ter wereld kunt u op uw smartphone zien of de deur op poort is afgesloten.
 
5. U kunt met 1 Gogogate 3 deuren of poorten aansturen

6. Tot 10 gebruikers gratis. Voor meer gebruikers kunt u een plug-in downloaden, deze is niet gratis. Er zijn 2 verschillende plugins: tot 100 gebruikers en een plugin voor onbeperkt aantal gebruikers.
 
7. Geen abonnementskosten (tot 10 gebruikers).
 
8. Uw telefoon is uw nieuwe afstandsbediening
 
9. U kunt ook andere installaties dan poorten of deuren met de Gogogate aansturen
 
10. Eenvoudige installatie in 3 stappen zelf te installeren